>

Fotbal juvenil

 

Mult fotbal, plajă si distractie

 

Grupa 2007 a celor de la Celta Brașov a evoluat în aceste zile la malul mării la Summer Kids Cup. Băieții pregătitți de Andrei Calinov au îmbinat utilul cu plăcutul și pe lângă jocurile din cadrul turneului de la Eforie Nord, tinerii brașoveni au profitat și de startul sezonului estival chiar pe plaja Mării Negre. A fost o experiență de grup utilă pentru tinerii fotbaliști care au punctat cel mai mult la unitatea de grup, atât în teren cât și în afara lui. Următorul turneu pentru acestă grupă de vârtstă vine repede, în perioada 19-20 iunie 2019, la Brasov la Cupa Mihai Ivăncescu.

Lot deplasat :

1. Dascalu Patrick
2. Razmerita Sergiu
3. Grancea Silviu
4. Ciobanescu Cristian
5. Vladescu Horatiu
6. Popelea Ionuț
7. Grancea Darius
8. Teodorescu Eduard
9. Morar Gabriel
10. Lupu Victor

Rezultate înregistrate:

Celta-Dacia Unirea Brăila 2-2
Celta- Voluntari 0-4
Celta - Luceafărul Constanța 0-4
Celta -Codlea 0-3
Celta- Lps Buzău 1-1 (2-0 penalti)
Meci amical
Celta -CFR Constanța 2006 0-1

„Ma bucur ca am putut participa la acest turneu unde am îmbinat utilul cu plăcutul, am arătat in teren cât și in afara lui ca suntem pe un drum bun, e important sa fim disciplinați și dornici de munca și cu multă răbdare vor veni și rezultatele." ANDREI CALINOV – antrenor Celta Brașov 2007

 


 

Celta Brasov 2012 a câștigat Cupa SZEKELYUDVARHELYERT, de la Odorheiul Secuiesc!

A fost un weekend perfect pentru Celta Brașov în Harghita. Elevii antrenorului Sorin Dumea au câștigat după un parcurs perfect Cupa SZEKELYUDVARHELYERT la grupa de vârstă 2012. Tinerii brașoveni au făcut spectacol pe parcursul competiției având o ofensivă prolifică cu 31 de goluri marcate în cele cinci jocuri disputate.

Rezultate înregistrate:

Csikszereda-Celta Brașov 2012 - 5-6

AFC-Celta Brașov 2012 - 2-6

Tampa-Celta Brașov 2012 - 3-8

Harghita SE-Celta Brașov 2012 - 3-4

Kinder Tg-Mures-Celta Brașov 2012 - 1-7

 

Lotul de jucatori deplasat :

 • Irimia Darius

 • Finaru Matei

 • Colnaghi Francesco

 • Popa Eduard

 • Chircan Tudor

 • Radu Andrei

 • Rus Robert

 • Bularca Cristian

 

"Mă bucur că am câștigat această competiție, suntem pe un drum bun, creștem cu fiecare meci pe care îl disputăm, vreau să-i felicit pe cei mici pentru implicare și atitudine, continuăm munca bună și vrem să păstrăm această linie de victorii." - Sorin Dumea, antrenor CELTA BRAȘOV 2012

 

Apetitul ofensiv al micilor campioni de la Celta Brașov a fost răsplătit prin titlul de golgheter al turneului adjudecat de Robert Rus cu un total de 18 reușite.

Felicitări micilor campioni, antrenorilor și organizatorilor!

 

 

 

 

Programul de antrenament pentru săptămâna 10-16.06.2019

Bilanț peste așteptări pentru Celta 2008 

 

Grupa de vârstă 2008 a clubului nostru și-a încheiat prima participare peste hotare cu un bilanț mulțumitor pentru primul turneu în afara țării. În cadrul MOZZART VUJADIN BOSKOV CUP, turneu organizat de NOVI SAD și unde au participat echipe din 17 țări și 3 continente, băieții pregătiți de Liviu Nicolae au obținut 1 victorie și 3 egaluri în cele 3 zile de competiție. Pe lângă jocurile puternice care sigur au adus un mare plus în cadrul grupei, micuții urmași de campioni au încercat să se și bucure de această experiență în Serbia.
 
 
Rezultate înregistrate:
GRUPĂ :
 1. CELTA BRAȘOV 2008 - 0 - Spektar Sombor -3
 2. Vojvodina Beli - 2 - CELTA BRAȘOV 2008 -0
 3. CELTA BRAȘOV 2008 - 3 - Srboran - 0
 4. CELTA BRAȘOV 2008 - 0 - Sport Team - 3
 5. El Maestro    - 0 - CELTA BRAȘOV 2008 - 0
 6. CELTA BRAȘOV 2008 - 1 - Jugovic – 1
Meci de clasament:
 • Slobodă Stubica - 1 - CELTA BRAȘOV 2008 -1 (3-2 d.p)
Lotul deplasat:
 • Lupu Matteo
 • Tămîrjan Raul Ștefan
 • Nicolae Daniel
 • Grancea Darius
 • Jugănariu Marius
 • Zichil Tudor
 • Dascălu Patrick
 • Racu Andrei
 • Cojocaru Adrian
 

”Sunt mândru de acești copii. În primul rând plec de la comportament ,imagine ,educație și apoi fotbal.Suntem într-un club unde formarea jucătorilor se face pe vîrstă, nu se sar etape si cu siguranță jucatorii vor avea un bagaj important de informatii acumulate atât ca oameni cât și ca viitori fotbaliști.Este important să avem astfel de experiențe indiferent de rezultat.Am întalnit aici echipe din țări diferite,cu stiluri de joc și sisteme diferite.Copiii au trebuit să se adapteze la nou și asta este foarte important.Mai avem mult de muncă însă numai cu încredere ,susținere și comunicare vom crește frumos. Progresul din ultimii 2 ani nu-l poate pune nimeni la îndoială iar acest club este pregătit să continue această dezvoltare a micuților.” – Liviu Nicolae – antrenor CELTA BRAȘOV 2008

 
 
 
 
Clubul CELTA Brașov/CS Colțea 1920 dorește să le mulțumească organizatorilor pentru că ne-au oferit această șansă. Salută toți românii din ”BANATUL SÂRBESC” și în special pe domnul OVIDIU LUPȘOR!
 
Felicitări copii și HALA CELTA!
 
#celtabrasov #weareontherightway #happykids #bestprojectintown #wearedifferent #celta2008 #liviunicolae 
#urbaninvest #oncocard #aquacarpatica #winningidea #gențidepiele #we_eqip_you #MaurerImobiliare
 
 

CELTA BRAȘOV 2013 a debutat în competiții la DRACULA CUP!

După 2 încercări eșuate în primul rând din cauza stării de sănătate a copiilor, motiv pentru care mai cerem încă odată scuze prietenilor de la Academia de Fotbal U CLUJ - Luceafarul și Clubul Sportiv Sporting , cei mai mici urmași de campioni de la grupa de vârstă 2013 au debutat în competiții. Momentul debutului a fost ideal, chiar de ziua copilului și într-un peisaj superb oferit de complexul de la Cheile Grădiștei.

Pe parcursul celor 2 zile, cei 8 copii care au onorat acest debut, s-au distrat , au marcat multe goluri, au servit masa împreună și au deprins din tainele sportului rege sub atenta îndrumare a antrenorilor Liviu Nicolae, Alex Ioniță , Andrei Calinov și Rodica Petrișor.

”Mă bucur pentru cei mici, au fost emoții la început, cum era și normal, dar avem un colectiv bun și care ne dă mari speranțe pentru viitor. Avem în față un drum lung dar avem deja experiență și sprijin metodic de la Celta iar aceste lucruri vor ajuta mult. Vrem să creștem sănătos, fără să sărim etape.” – Alex Ioniță – antrenor Celta Brașov 2013

Lotul de jucători care a participat la DRACULA CUP:
Vahnovan Patrik
Buliga Patric
Jurubescu Eric Matei
Ilica Eduard
David Mateo
Mirică Elias
Kovacs Albert
Ioanăș Octavian

La final, micuții de la CELTA BRAȘOV 2013 au fost premiați de organizatori chiar pe terenul de joc și au fost îndelung aplaudați de numeroșii membrii ai familiilor veniți să-i susțină.

Felicitări copii și HALA CELTA!

#celtabrasov #celta2013 #miciicampioni #ceimaimiciurmașidecampioni#weareontherightway #modernmethods #wearedifferent #bestprojectintown#alexioniță
#urbaninvest #aquacarpatica #winningidea #gențidepiele #oncocard#altalingua #we_eqip_you #MaurerImobiliare

Subcategorii

Pagina 1 din 41

Go to top

    Copyright © 2016 Clubul Sportiv Colțea 1920 Brașov - All rights reserved!