>

Futsal

Colțea 1920 Brașov s-a deplasat la Buzău pentru a disputa jocul restant din runda cu numărul 18 a campionatului cu Luceafărul Buzău, ocupanta poziției secunde a clasamentului din liga a doua de futsal.

Citește mai departe: În stil de mare campioană!

Colțea 1920 Brașov merge la Buzău pentru jocul cu Luceafărul din liga a doua de futsal. Partida restantă din runda cu numărul 18, îi poate aduce pe Burciu și compania la doar două puncte distanță de poziția secundă a clasamentului.

Citește mai departe: Merg după puncte la Buzău!

Vineri, 16 Septembrie, debutează noul sezon al ligii secunde de futsal la Brașov! Municipiul Brașov are pentru al doilea an consecutiv o singură reprezentantă în primele două ligi, și anume CS Colțea 1920 Brașov, cu o denumire nouă de această dată – Celta Brașov – denumire cooptată în urma acordului de colaborare între Primăria Municipiului Brașov, Direcția Sport și Tineret Brașov, clubul spaniol Celta de Vigo și gruparea brașoveană.

Staff-ul tehnic al echipei a “suferit” modificări la nivelul postului de antrenor, care va fi ocupat de către Paul Isac, acesta urmând să fie antrenor-jucător.

Tot la capitolul noutăți, în ultimele zile Celta Brașov a reușit să oficializeze transferul jucătorului Radu Burciu, de la echipa din prima ligă Sepsi OSK Sfântul Gheorghe, căpitanul naționalei României la Campionatul European de Minifotbal proaspăt încheiat.

Campionatul acestei ediții aduce la start 10 echipe și se va desfășura tip tur-retur, urmând ca primele 4 echipe să dispute play-off-ul. Câștigătoarea play-off-ului va promova automat în prima ligă.

Toate meciurile echipei Celta Brașov se vor disputa în Sala Sporturilor D.P. Colibași.

Președintele Celta Brașov, Ciprian Jurubescu, își dorește ca publicul brașovean să se bucure de spectacolul oferit de acest sport dinamic: Ne bucurăm că avem continuitate și în acest an în ceea ce privește echipa de futsal. Avem un colectiv unit și experimentat cu care ne dorim să obținem cât mai multe victorii. În acest an am înscris în competiție și o echipă de juniori la Campionatul Național de Futsal U19, care va fi condusă de Paul Isac. Vom promova mulți juniori născuți 1999 și 2000 pentru a le da încredere și a asigura o continuitate futsalului Brașovean, un sport cu tradiție în orașul nostru.

Celta Brasov va debuta Vineri, 16 Septembrie, începând cu orele 19:00, pe teren propriu împotriva celor de la Pro Tineret Sighișoara. Etapa a 2-a se vor deplasa la Gheorgheni, urmând ca pe 9 Octombrie să evolueze din nou în fața propriilor suporteri în compania celor de la Bukovina Vicov din Suceava.

Lotul echipei Celta Brasov pentru acest sezon este următorul:

 

Andrei Ciprian, Georgescu Vladimir, Brănescu Adrian, Burciu Radu, Nițan Alin, Gavrilă Horațiu, Dîrstaru Sabin, Letca Gheorghe, Ioniță Alexandru, Platon Andrei, Gavîrliță Raul, Ursu Mâdâlin, Crețulescu Emanuel, Pușcașu Cristian, antrenor-jucător Isac Paul.

Campionatul Național de Futsal - Liga a 2-a

Celta Vigo Brașov

Antrenor: Paul Isac

 

 

Tur - Etapa Joc Scor final
1 Celta Brașov - Pro-TIneret Sighișoara  
2 AS Inter Gheorghieni - Celta Brașov  
3  Celta Brașov - Bukovina Vicov  
4 Informatica 2 Timișoara - Celta Brașov  
5  Celta Brașov - Futsal Ceahlăul Piatra Neamț  
6 Celta Brașov - Luceafărul Buzău  
7 Fortius 2014 Buzău - Celta Brașov  
8  Celta Brașov - Blue Angel Cristian  
9  Imperial Wet M. Ciuc - Celta Brașov  

 

 

Go to top

    Copyright © 2016 Clubul Sportiv Colțea 1920 Brașov - All rights reserved!