>

Fotbal juvenil

„Doamna Luci” a început efectiv munca la Academia Celta Brașov!

Lucia Cormoș Ghioc a condus în această seară primul antrenament la Academia Celta Brașov. Micuții fotbaliști „celeste” au fost încântați de întâlnirea cu una dintre cele mai apreciate antrenoare din fotbalul brașovean și nu numai.

Am realizat un scurt interviu cu „doamna Luci”, la finalul primului antrenament condus la Academia Celta.

 

Reporter: V-ați lăsat greu convinsă să veniți la Celta Brașov. Știu că președintele nostru vă curtează de mai mult timp?

 

Lucia Ghioc:„Este adevărat că discuțiile au început de mai mult timp, însă abia acum s-a materializat această colaborare dintre noi. Acum am simțit că trebuie să mă alătur acestui proiect și sunt convinsă că am făcut cea mai bună alegere”

 

Rep.: Ați început un nou capitol în cariera dumneavoastră. Cum vă simțiți?

 

L.G.: „Atunci când sunt pe teren, înconjurată de copii, mă simt foarte bine. Sunt bucuroasă că m-am alăturat acestui proiect, unul în care se pune mare preț pe educația copiilor și în care se investește în ei. Avem condiții foarte bune de antrenament și sunt convinsă că vom face lucruri frumoase aici la Celta Brașov”

 

Rep. : Ce v-a determinat să alegeți Celta Brașov și nu un alt club?

 

L.G. : „Am observat din exterior până acum evoluția celor de la Celta și am rămas plăcut impresionată. Acum din interior, pot spune că am găsit o adevărată familie, oameni pricepuți la fotbal și care lucrează de dimineața până seara pentru reușita acestui proiect. Ceea ce m-a atras cel mai mult este proiectul. Aici există un proiect, toată lumea știe ce are de făcut și lucrurile se desfășoară după un program bine pus la punct. Există un preparator fizic, există un antrenor cu portarii și există și asisten medical la teren. Este un club foarte bine organizat și se lucrează după o metodologie modernă. Sunt convinsă că și eu mai am multe de învățat și cred că am făcut alegerea corectă atunci când am ales să vin la Celta Brașov”

 

Rep. : Sunteți cunoscută ca o formatoare de talente, iar proiectul Cleta Brașov este bazat pe formarea de caractere și creștere de jucători pentru marea performanță. Cum credeți că vă veți integra în acest proiect?

 

L.G. : „Pot spune că deja m-am integrat. Cred că acest proiect îmi vine precum o mănușă și știu că aici pot lucra foarte bine pentru a-i dezvolta pe sportivi din toate punctele de vedere. Mi-au trecut foarte mulți jucători prin mână și unii dintre ei au ajuns să joace la nivel foarte înalt. Există foarte mult talent la copiii din Brașov, iar menirea noastră este să-i descoperim și să-i îndrumăm în direcția corectă. Îmi place foarte mult ceea ce fac și nu mă văd făcând altceva. Cred că acum am găsit și mediul propice pentru a putea da totul pentru creșterea micuților fotbaliști de la Celta Brașov”

 

Rep. : Ați câștigat nu mai puțin de 7 titluri de campioană a României la fotbal feminin și ați fost componentă a echipei naționale a României. Celta are și echipe de fotbal feminin. Credeți că se poate forma o nouă echipă de fotbal feminin la Brașov care să continue tradiția începută de ICIM Brașov și continuată de Fartec?

 

L.G. : „Este un lucru extraordinar că aici există și o echipă de fotbal feminin. Cred că este singurul loc din Brașov unde fetele pot face fotbal. M-aș bucura ca echipa de junioare de la Celta să aibă continuitate și să ajungă să joace în Liga I. Cred că această formație poate continua tradiția începută de ICIM și Fartec, dar cel mai important este că la acest club fetițele se pot antrena într-un cadru organizat și într-un mediu propice pentru performanță”

 

În runda a treia a sezonului 2018-2019 din Liga a IV-a, CS Colțea 1920 Brașov s-a deplasat la Zărnești, pe terenul unei echipe ce și-a anunțat intențiile de a promova la finalul acestui campionat.

Citește mai departe...

A început sezonul 2018-2019 pentru echipele Academiei Celta Brașov. Primele formații care au intrat în competiție au fost echipele de U19 și U17 ale clubului.

Sâmbătă, de la ora 16.00, pe stadionul Carpați, echipa de juniori U19 a clubului Celta a disputat meciul din prima etapă a fazei preliminare a campionatului național, în compania formației FK Miercurea Ciuc.

Citește mai departe...

Celta Brașov U19 - Politehnica Iași U19 1-2 (1-1)
A marcat: Sergiu Popescu

Citește mai departe...

Echipele de U19 și U17 ale Academiei Celta Brașov vor participa la cea de-a zecea ediție a Brașov Cup.

Citește mai departe...

Subcategorii

Pagina 1 din 40

Go to top

    Copyright © 2016 Clubul Sportiv Colțea 1920 Brașov - All rights reserved!