Echipa de futsal Colțea 1920 Brașov are parte de o deplasare dificiliă în runda cu numărul 16 a ligii a doua. Băieții pregătiți de Radu Burciu vor juca la Piatra Neamț, contra formației Futsal Ceahlăul, echipă ce ocupă în acest moment poziția a cincea a clasamentului cu 26 de puncte, la egalitate cu Colțea 1920. 


Bunduc și compania vin după trei victorii consecutive în campionat și nu au renunțat la gândurile de promovare. „Ne așteaptă un meci extrem de dificil la Piatra Neamț, însă suntem încrezători în șansele noastre și ne dorim să câștigăm toate punctele puse în joc. Am arătat bine în ultmele jocuri și ne gândim în continuare la play-off. Dar mai este mult până atunci și luăm fiecare meci în parte. Știm că suntem la mâna rezultatelor, dar important este să ne facem noi treaba și apoi vom vedea ce se va întâmpla. Primul joc e cel mai important și de aceea ne dorim să facem un joc bun și să câștigăm la Piatra Neamț”, a declarat antrenorul/jucător al formației brașovene, Radu Burciu. 
Partida dintre Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și Colțea 1920 Brașov se va disputa sâmbătă, 10 martie de la ora 18.45, la Piatra Neamț.

Go to top