Celta 2003 a participat în weekend la turneul amical Napoca Junior Cup. Trupa condusă de Liviu Nicolae și Rossini Puțanu a avut parte la Cluj de câteva jocuri de verificare foarte bune. Brașovenii au jucat împotriva formațiilor CRF Cluj, ASU Politehnica Timișoara, Ardealul Cluj, CSM Reșița și Viitorul

Oradea.

Trupa brașoveană a încheiat competiția pe poziția a 11-a, după ce a trecut în ultimul meci de Viitorul Oradea cu scorul de 2-0.

„Am plecat încrezători la turneul de la Cluj după ce timp de o lună de zile ne-am pregătit foarte bine și am arătat lucruri foarte bune atât la antrenamente cât și în jocurile amicale. Eram convinși că putem să ne clasăm între primele două echipe din grupă. Am început bine turneul cu o victorie lejeră, dar în meciul dicisiv pentru calificare ne-a lipsit concentrarea și am jucat prost. În ultimul meci din grupă am întâlnit cea mai bună echipă dar ne-a lipsit încrederea în noi, băieții fiind afectați de nereușita din meciul precedent. Astfel nu am putut gestiona aceste lucruri și nu am reușit să câștigăm jocul. Una peste alta a fost un turneu de verificare foarte bun. Acum trebuie să tragem concluziile, să analizăm ce a fost bine și ce nu a funcționat la Cluj și să căutăm soluții pentru ca pe viitor echipa să arate mult mai bine. Cu siguranță acest rezultat ne ambiționează pe toți să continuăm să muncim și să creștem în valoare de la zi la zi”, a declarat la finalul turneului de la Cluj, coordonatorul tehnic al proiectului Celta Brașov, Manu Gomez.

Go to top