Au marcat: Călugăreanu, Isac și Țicalo câte 2 goluri, Nicodim, Sebastian Nica și Horațiu Gavrilă câte o reușită fiecare.

Echipa de futsal a clubului Colțea 1920 Brașov a făcut spectacol în runda cu numărul 15 din liga secundă. Trupa condusă de Radu Burciu a trecut pe propriul teren cu scorul de 9-0 de formația West Deva.

După câteva minute de tatonare, brașovenii au deschis scorul prin Cornel Țicalo, care a finalizat cu un șut la colțul lung o frumoasă fază de acțiune a celor de la Colțea. Din acest moment a existat o singură echipă pe teren, iar Călugăreanu și compania ua făcut spectacol pentru cei prezenți în tribunele sălii de sport a școlii generale numărul 11 din Brașov. Până la pauză Călugăreanu a trimis două rachete care s-au oprit sub transversala porții adverse, Nicodim și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor iar căpitanul Paul Isac a punctat la impresie artistică și a înscris două goluri spectaculoase. Astfel la pauza jocului dintre Colțea 1920 și West Deva, brașovenii conduceau cu scorul de 6-0. 
În partea secundă Colțea 1920 Brașov a redus motoarele dar chiar și așa a mai punctat de trei ori prin Țicalo, Sebastian Nica și Horațiu Gavrilă. S-a terminat 9-0 pentru trupa de sub Tâmpa care a acumulat trei puncte importante în bătălia pentru locul secund, unul care duce la barajul de promovare.
În runda următoare Colțea 1920 Brașov se va deplasa la Piatra Neamț pentru jocul cu Ceahlăul.

Go to top