Celta 2003 a participat în acest weekend la Napoca Junior Cup, o competiție amicală la Cluj Napoca. Trupa condusă de Liviu Nicolae și Rossini Puțanu a făcut parte din grupa B a competiției alături de formațiile CFR Cluj, Ardealul Cluj și Asu Politehnica Timișoara. Brașovenii au câștigat primul joc al competiției desfășurat în compania celor de la CFR Cluj cu scorul de 4-0, însă au fost învinși apoi de Ardealul Cluj și Politehnica Timișoara cu 1-0, respectiv 2-0. 


Astfel Celta 2003 a terminat grupa pe poziția a treia și a ratat calificarea în sferturile de finală ale competiției. În primul meci de clasament, elevii antrenorilor Liviu Nicolae și Rossini Puțanu au fost învinși cu scorul de 4-0 de CSM Reșița. În această dimineață Celta 2003 va juca pentru locurile 11-12 contra formației Viitorul Oradea.

„Este un turneu bun din punct de vedere valoric. Sunt echipe bune, am avut parte de adversari puternici și ne-am putut testa înainte de startul părții secunde a campionatului. Din păcate eu sunt dezamăgit de evoluția noastră. Mă așteptam la mai mult. Este o mare diferență între ce am arătat în jocurile amicale din Bulgaria și ce am jucat aici la Cluj. Vom face o analiză și trebuie să descoperim cauzele. Trebuie să învățăm să nu mai repetăm aceste greșeli atunci când vor începe meciurile de campionat”, a spus antrenorul formației Celta 2003, Liviu Nicolae.

#HalaCelta #Afouteza #Briswa #SeguesTrabajando#CeltaBrasovMoreThanFootball

Go to top