TRECAND ZILELE ACUMULAM EXPERIENTA
 
Nu puteam lasa fara a comenta aceasta ultima zi pe de experiente pe taram unguresc.Dupa binemeritata odihna ,care era necesara dupa jocurile din ziua trecuta ,ne-am trezit de dimineata am servit micul dejun,si am iesit la o plimbare unde am vizitat superbul loc unde am locuit .Am servit pranzul si ne-am pregatit pentru jocurile ce urmau,o noua experienta fotbalistica.
 
Esta ultima zi, si intalnim adversari de buna calitate , cu oboseala acumulata zilele trecute,echipele noastre raman fidele modelului nostru de joc si demonstreaza o mare capacítate de efort in timpul jocurilor asta demonstrand identificarea lor cu clubul.Rezultatele un au fost cele asteptate ,insa imaginea lasata si daruirea a fost la inaltime.
 
Multumim clubului DVSC pentru caldura cu care ne-au primit si pentru conditiile de joc avute in incinta superbei academii,unde speram can e vom intoarce cu alta ocazie.
 
Se termina jocurile si ne intoarcem acasa ,cu experienta acumulata pe parcursul celor trei zile de convietuire si jocuri de o exigenta crescuta care ne-au ajutat sa crestem atat ca fotbalisti cat si ca oamenii.
 
O experienta pe care cu siguranta jucatorii nostri un o vor uita niciodata,iar clubul se bucura ca le-a putut oferi aceasta oportunitate.Deja cautam noi provocari pentru jucatorii nostrii!
 
HALA CELTA!!!
 
MIERCURI! 25
 
• DVSC - 4 - CELTA BRASOV 2003 - 0 ; 15:30
• OLASZ FOCISULI - 5 - CELTA BRASOV 2004 - 2 ; 16:00
• DVSC - 8 - CELTA BRASOV 2005 - 0 ; 15:30

 

Go to top