Fotbal juvenil

Colțea 1920 Brașov o echipă, o familie, o tradiție!


Au marcat: Isac 4, Pușcașu 2, Țicalo 2, Gavrilă, Bunduc, Burciu, Nicodim.

Colțea 1920 Brașov a făcut spectacol în runda cu numărul 19 din liga a doua de futsal. Trupa condusă de Radu Burciu s-a distrat cu Dinamo Leonardo Oradea și a închis tabela la scorul de 12-4 (5-2).

Citește mai departe...

Pentru Colțea 1920 Brașov, ziua de 18 martie este una de sărbătoare. Unul dintre cei mai importanți jucători ai clubului nostru, Cornel Țicalo, își serbează astăzi ziua de naștere. Și cum putea să o facă mai frumos dacă nu pe terenul de joc, acolo unde se simte cel mai bine. Mijlocașul brașovean va fi prezent diseară pe parchetul Sălii Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” în meciul pe care Colțea 1920 Brașov îl dispută împotriva formației Dinamo Leonardo Oradea. Clubul nostru îi urează La Mulți Ani, în tricoul alb-negru și în familia Colțea 1920 Brașov!

 

În seara aceasta de la ora 18.00, la Sala Sporturilor, singura echipă de futsal din oraș, Colțea 1920 Brașov întâlnește Dinamo Leonardo Oradea! 
Hai să vezi un meci spectacol!
Jucăm pentru voi și pentru Brașov!

Au început meciurile pe puncte pentru juniorii A și juniorii B ai Academiei Celta Brașov. Echipele conduse de Sorin Corâiu s-au deplasat la Sibiu pentru jocurile cu Șoimii din cadrul etapei cu numărul 9.

Citește mai departe...

Subcategorii

Pagina 1 din 24

Go to top